18. September 2015
Kadeti uspešno v sezono, člani dvakrat poraženi

KADETI

Pretekli vikend so naši kadeti začeli s tekmovanjem v državnem prvenstvu z gostovanjem pri Dolanih. Vknjižili so prvo zmago in prikazali lepo igro. Rezultat srečanja je bil 25:34 (15:19), pri naših sta bila strelsko najbolj razpoložena Hočevar in Bučar, prvi je zadel 10, drugi pa 9 golov. Pri Dolanih sta bila najbolj natančna lisec in Simončič, ki sta zadela po osemkrat. Že ta vikend naše kadete čaka prva domača prvenstvena tekma. V soboto 19.9.2015 ob 1100 v goste prihajajo Radečani.

RK Dol TKI Hrastnik - RD Rudar 25:34 (15:19)

Dol pri Hrastniku, 12.09.2015 ob 1230, Dvorana DOLANKA (50 gledalcev); sodnika Pajič in Cankar

RK Dol TKI Hrastnik: Lušina, Udovč, Ranzinger 3, Zorbič 5, Lisec 8 (1), Simončič 8 (3), Nemec, Muratovič, Peklar, Dreviševič 1; trener: Aleš Filipčič

RD Rudar: Žibert, Kastelic, Jager 2 (1), Kavčič 1, Kamnikar 6, Hočevar 10, Jakupovič, Dekovič 2, Bučar 9 (2), Bizjak, Lukaček, Sajovic 2, Starc 1, Šivavec 1; trener: Jaka Keše

Sedemmetrovke: RK Dol TKI Hrastnik 4 (4); RD Rudar 3 (3)

Izključitve: RK Dol TKI Hrastnik 8 min; RD Rudar 8 min

ČLANI

Člani so v soboto, 12.9.2015, v gosteh odigrali prijateljsko tekmo z RK Radeče MIK Celje in izgubili z rezultatom 29:24 (16:11). V torek, 15.9.2015, je bila v Dvorani Polaj odigrana še peta prijateljska tekma članov v letošnji sezoni. Tudi tokrat so bili boljši gostje iz Šmartnega. Rezultat tekme je bil 25:33 (14:16). Pri domačih je bil najuspešnejši Polanec, pri gostih pa Ribarič, oba sta zadela osemkrat.

RD Rudar - RD Herz Šmartno 25:33 (14:16)

Trbovlje, 15.09.2015 ob 1900, Dvorana POLAJ (70 gledalcev); sodnika Knez in Cankar (oba Trbovlje)

RD Rudar: Škrabar, Radulovič, Žibert, Jabučanin 4 (1), Polanec 8 (2), Gojič, Kozinc, Bučar, Frece 1, Malovrh 2, Božjak, Koprivc, Habjan 1, Cestnik 2, Žagar, Hočevar 2, Lenart 5, Kuhar, Stanič; trener: Gregor Pesko

RD Herz Šmartno: Muratovič, Urankar, Kukovica, Strmljan 6 (1), Pregelj, Gradišek 1, Poglajen, Ribarič 8 (5), Lachaal, Žižek 2, Šmejc 7, Urankar 1, Cirar 1, Bučar 2, Zakonšek, Močnik 4, Žurga 1 (1), trener: Filip Gradišek