19. Avgust 2015
Na drugi pripravljalni tekmi morali priznati premoč Dolanom

V sklopu priprav članske ekipe na novo sezono  je le ta odigrala drugo prijateljsko srečanje. Tokrat so v goste prišli Dolani. Ob odsotnosti Ravkiča, Žagarja in Cestnika ter rahlo poškodovanem Lenartu so gostje hitro prišli v vodstvo in to tudi držali na varni razdalji skozi celotno srečanje. V domači ekipi je tokrat debitiral Jan Hočevar, ki je s prikazano igro upravičil zaupanje trenerja Peska. Pri domačih je bil najbolj razpoložen Polanec, pri Dolanih pa Hribšek, oba sta zadela sedemkrat. Srečanje se je končalo z rezultatom 22:30 (7:14).

RD Rudar - RK Dol TKI Hrastnik 22:30 (7:14)

Trbovlje, 19.08.2015 ob 1930, Dvorana POLAJ (100 gledalcev); sodnika Čebela in Oblak (oba Trbovlje)

RD Rudar: Škrabar, Radulovič, Hočevar 3, Novak R. 1, Draksler 1, Kozinc, Frece 1, Malovrh, Polanec 7 (2), Koprivc, Habjan 3, Jabučanin 4 (2), Lenart 2, Novak U., Božjak; trener: Gregor Pesko

RK Dol TKI Hrastnik: Hribarnik, Žekar, Seme, Simončič 2 (1), Pintar 2, Klepej 2, Ajdari 5 (1), Zore 3, Bauerheim 1, Cigoj 1, Žveglič, Moljk 1, Hribšek 7 (1), Robnik 1, Ramič 1, Ribič, Jakopič 4, Lisec; trener: Primož Cenkar