28. Avgust 2015
Tokrat boljši Krčani

V torek, 25.08.2015, so v goste prišli rokometaši RK Krškega, ki bodo v letošnji sezoni igrali v 1. B ligi. Mlada in zagnana ekipa je pokazala, da imajo znanje in izkušnje, ki so jih v pretekli sezoni nabirali v 1. A ligi. Domači so se predstavili z dolgo klopjo, manjkali so poškodovana Ravkič in Novak U. ter trenutno odsoten Žagar. Krčani so takoj povedli in celotno srečanje nadzorovali rezultat. Pri domačih je najbolj razpoložen Jabučanin, ki je zadel 6-krat, pri gostih pa Sintič, ki je zadel 8-krat. Srečanje se je končalo z rezultatom 24:34 (14:16).

RD Rudar - RK Krško 24:34 (14:16)

Trbovlje, 25.08.2015 ob 1930, Dvorana POLAJ (70 gledalcev); sodnika Knez in Cankar (oba Trbovlje)

RD Rudar: Škrabar, Radulovič, Bučar 1, Hočevar 1, Novak R. 2, Draksler, Kozinc 1, Frece, Malovrh, Polanec 3, Koprivc, Habjan 5, Jabučanin 6 (1), Lenart 2, Božjak, Kuhar, Cestnik 3; trener: Gregor Pesko

RK Krško: Polutnik, Kozole, Zorič 1, Perko, Kodrič 3 (1), Romih 4, Kastelic 5, Sintič 8 (4), Deržič 4, Vovk 7, Švalj 1, Glaser 1; trener: Gašper Kovač