19. Oktober 2015
Uspešni le SDB, MDB in KADETI morali priznati premoč nasprotnima ekipama

MDB

Mlajši dečki B so imeli v soboto, 17.10.2015, v Dvorani Polaj prvo prvenstveno tekmo v letošnji sezoni, a žal izgubili. V goste je prišla ekipa RK Dol TKI Hrastnik in zmagala z rezultatom 9:24 (6:13). Pri domačih je bil najučinkovitejši Stanič 4, pri gostih pa Prah 13.

RD Rudar - RK Dol TKI Hrastnik 9:24 (6:13)

Trbovlje, 17.10.2015 ob 1000, Dvorana Polaj (70 gledalcev); sodnika Teršek in Fajdiga

RD Rudar: Kaluder, Pleša, Stanič 4, Drugovič, Rizvič, Milinovič, Kogovšek, Oražem, Jager 2, Omahen 2, Kobinovič 1, Zorec, Škrgič, Barovič; trener: Uroš Drobnič

RK Dol TKI Hrastnik: Pinterič 4 (2), Šubaj, Lovrič 1, Šterbucel S., Oblak 5, Padežnik 1, Mastnak, Kladnik, Ezgeta, Prah 13, Peklar, Šterbucel N.; trener: Igor Gošler

Sedemmetrovke: RD Rudar 0 (2); RK Dol TKI Hrastnik 2 (2)

Izključitve: RD Rudar 4 min; RK dol TKI Hrastnik 4 min

SDB

Starejši dečki B so prav tako v soboto, 17.10.2015, odigrali drugo tekmo v letošnji sezoni in tudi tokrat zmagali. V goste je prišla ekipa MRD Dobova. Rezultat srečanja je bil 32:16 (19:10). Pri domačih je bil najbolj razpoložen Žagar 9, pri gostih pa Gerjavič 6.

RD Rudar - MRD Dobova 32:16 (19:10)

Trbovlje, 17.10.2015 ob 1130, Dvorana Polaj (70 gledalcev); sodnika Teršek in Fajdiga

RD Rudar: Božič, Drobnič, Jager N. 5, Markošek 6, Sardinšek, Pistotnik, Nemet, Jager V. 2, Skvarč 4, Petek 6 (1), Kink, Žagar 9, Leskovšek, Stanič, Naglav, Urdih; trener: Jaka Keše

MRD Dobova: Petan, Jakuš Mesare, Furlan 2, Jakovina 1, Gerjavič 6 (2), Vogrinc 2, Kunšek 5 (1), Šavrič, Savnik; trener: Kristina Gramc

Sedemmetrovke: RD Rudar 1 (5); MRD Dobova 3 (3)

Izključitve: RD Rudar 2 min; MRD Dobova 8 min

KADETI

Kadeti so se v nedeljo, 18.10.2015, odpravili na gostovanje v Krško. Kot še edino neporaženo ekipo v skupini JUG, jih je čakala vedno neugodna ekipa RK Krško. Krčani so narekovali tempo in že ob polčasu vodili za tri, v drugem polčasu pa prednost le še povečevali. Rezultat srečanja je bil 35:23 (18:15), nauspešnejši pri Krškem je bil Šiško 9, pri naših pa Bučar 6.

RK Krško - RD Rudar 35:23 (18:15)

Krško, 18.10.2015 ob 1600, Srednja šola (gledalcev 50); sodnika: Pajič in Nikolič

RK Krško: Tomažin, Bogolin, Vodeb, Starc, Jankovič 1, Šiško 9, Dular, Pinterič, Rantah 6 (4), Kozole 2, Grmšek 5, Pacek, Gorenc 3, Mastnak 6, Verstovšek 1, Levičar 2; trener: Aleksander Markl

RD Rudar: Žibert, Katelic, Kreže, Šivavec, Lukaček, Novak 3, Hočevar 3, Kavčič 5, Starc 5, Jakupovič, Kamnikar 1, Bučar 6 (3), Dekovič; trener: Jaka Keše